Коментари

Преди / след: придайте шик и минерал стил на екстериора на традиционна бретонска къща

Преди / след: придайте шик и минерал стил на екстериора на традиционна бретонска къща



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Обновяването на подовете извън къща не винаги е лесно: първо трябва да изучите типа на почвата, нивото на влажност в региона или вида на материалите, които остаряват много повече бързо пред лошо време. Естетиката също трябва да бъде взета под внимание и трябва да остане в хармония със стила на къщата, за да образува единно цяло. Въпреки тези ограничения, собствениците на тази резиденция, разположена в Лифър в Бретан, започнаха предизвикателството да създадат шик и модерен алеен път на открито. Последните искат да придадат лифтинг на входа на къщата си, като създадат съвременно приемно пространство, съчетаващо растителни и минерални. Успешен залог! повърхност : 556м2 бюджет : 4000€

Оформление на границите



преди : Външното пространство, което води до къщата на Лифър, никога не е било наистина украсено, освен опит за минерална маса в средата на пътеката. Слабо очертана от пътека, покрита с едри камъчета от антрацит, нямаше реално разграничение между тревата и подовата настилка. Следователно работата започна с разделяне между камъни и растителност, като се използва алуминиева рамка на Techniseal. Тази работа била извършена от самите обитатели на къщата за период от само два дни: общо 556м2 били изцяло преработени! след : Освен че осигуряват визуално разграничаване, границите предпазват леглата от ненавременното нахлуване на чакъл.

Разграничаване на пространствата



преди : Подовото покритие е тъжно и банално, а централният остров не се цени. Първа стъпка: изолирайте я от целия чакъл, точно като тревата, която прилепя към входа. Голяма черна брезент е предварително нарязана и разположена около острова, така че чакълът да не потъне в земята с времето. след : Нови алуминиеви рамки са монтирани за образуване на полумесец правоъгълник: те оформят чисто и елегантно кръстовище между минерали и растения. Пътеката започва да се оформя! Вдъхновени от дзенския дух на азиатските градини, собствениците решиха да си играят с форми и цветове. Централният остров придобива японски вид, с минерали с различни размери и цветове, много стабилни зад всяка граница.

Модерен и приветлив вход



преди : Старата алея бързо се всмукваше с вода, превръщайки външността на къщата в блато. след : Новото външно творение се състои от централен остров, посрещащ бели камъчета, палма и някои храсти, както и пътека от шисти плочи, заобиколена от морава. Тази кръгла пътека води посетителя до входната врата на къщата, като същевременно запазва обувките им от влажност и кал. За да се гарантира хармонично покритие на тези работи, като същевременно се очертават линии и криви, дискретни граници отделни камъни от различни видове. Различни цветове и размери, последните формират вдъхновен от Япония комплект, като азиатските градини Дзен. : кривите са изискани, резултатът модерен и съвременен. //www.techniseal.com/