Информация

Преди / след: малък персонализиран запис

Преди / след: малък персонализиран запис



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Този апартамент от 31 квадратни метра, разположен в района на XVII в Париж, е изцяло реновиран. По отношение на малкия главен вход, собствениците искаха да имат по-ергономично и практично пространство, особено за да могат да съхраняват дрехи, без да губят място. Екипът на агенцията Les Murs уши удвои своята изобретателност, за да превърне тази стая във функционален проход. площ: около 4m² бюджет: 2000 € за събаряне, нови прегради, боя, паркет и електричество, 2000 € за шкаф, 250 € за фалшив таван и 1000 € за окачената библиотека

По-светла стая


преди: Входът, първоначално малък и тесен, беше тъмен. Целта беше двойна: преструктуриране на пространството и пречистване на обемите. За това преградите бяха съборени, а рамката и транмът й бяха премахнати. след: За да създадете впечатление за пространство, на пода беше положен лек дъбов паркет, идентичен с този на хола и хола (50 евро на м2 при Leroy Merlin). Стените бяха боядисани в обезмаслено бяло (нюанс на камък за скин от Farrow and Ball), а таванът в бяло. След като стаята беше преработена, върху плъзгащите се врати на килера беше поставено сребърно огледало с подпис Согал. Той отразява естествената светлина, така че стаята да бъде по-светеща, а също така значително да разширява пространството.

Двама в един килер


преди: Килерът, който се намираше във входа, не беше функционален. Рафтовете вътре не бяха много фиксирани и беше малко трудно да се ориентирате! след: Архитектите са създали гардероб / съблекалня по поръчка, по-дълъг от съществуващия. Тя ви позволява да съхранявате както устройства за поддръжка (прахосмукачка, дъска за гладене), така и дрехи, за да компенсирате липсата на съхранение в помещението. За оптимизиране на съхранението шкафът е снабден с множество отделения по цялата дължина. Създаден е и фалшив таван (височина 2,4 м с дебелина 10 см) с вдлъбнати прожектори.

По поръчка висящи мебели


преди: На стената трябваше да се скрие неестествено електрическо табло. след: Архитектите си представяха висяща шкафче за книги, за да скрият картината. Боядисана в същия нюанс като входните стени, сега се влива в декора. Само вратите са от три различни цвята (Дъх на слон, Гълъб приказка и Чарлстън Грей от Farrow and Ball). Книги, но и малки декоративни предмети и аксесоари обличат мебелите и оцветяват стената едновременно. Повече информация за Charlotte Soissons Lenormand, Стените имат уши